Pet medalje za parataekvondiste na SP u Antaliji

Zlatnu medalju osvojila je Dejana Bačko. Srebrne medalje osvojile su Danijela Jovanović i Marija Mičev, a bronzane Violeta Todorov i Minja Jandrić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je parataekvondistima na osvajanju četiri medalje na Svetskom prvenstvu.

"Vi ste dokaz da su istrajnost i sportski duh pravi put do uspeha na koje je Srbija ponosna", napisala je premijerka Brnabić na Tviteru.

I ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je čestitao sportistima na velikom uspehu.

"Nove četiri medalje - naši briljantni sportisti Danijela Jovanović, Marija Mičev, Minja Jandrić i Violeta Todorov nastavljaju dugi niz uspeha na velikim takmičenjima! Vaša nepokolebljivost, svestranost i čvrsta volja inspiracija su za sve nas! Od srca čestitam našim šampionima i njihovim stručnim štabovima", naveo je ministar Udovičić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се