Džudistima Zvezde bronza u Ligi šampiona

Džudisti Crvene zvezde osvojili su istorijsku bronzanu medalju na turniru Lige šampiona u Bukureštu.

Crveno -beli su nastupali u sastavu: Miša Morohojev, Strahinja Bunčić, Uali Kurhev, Filip Živojinović, Stefan Majdov, Nemanja Majdov, Dmitri Gerasimenko, Ivajlo Ivanov i kapiten Bojan Došen.

Zvezdini džudisti prvo su poraženi od ruske ekipe Edelvajz iz Groznog 4: 1, ali su potom u repesažu savladali špansku Valensiju 3:2.

Na taj način Zvezda je izborila borbe za bronzanu medalju i u odlučujućem duelu sa domaćom ekipom CSM slavila rezultatom 3:2.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво