Udovičić za RTS: Omogućavamo mladima da se besplatno bave sportom

SOFA Open, najveće besplatno sportsko takmičenje za mlade u Srbiji, okupilo je u Beogradu 600 mladih sportista iz cele zemlje kako bi tokom vikenda odmerili snage u šest različitih sportova. Gost Dnevnika RTS-a bio je ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, idejni tvorac ovog projekta.

SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) je projekat Ministarstva omladine i sporta, koji omogućava besplatno bavljenje sportskim aktivnostima mladima u celoj Srbiji tokom cele godine.

"Mi smo pre četriri godine uspostavili jedninstven program u Evropi. Pružamo mladima da se potpuno besplatno bave sportom. Za ove četiri godine okupili smo 22 000 mladih širom Srbije. Juče je bio SOFA dan, dan kada pozivamo sve mlade da dođu u Beograd sa se takmiče i da pokažu svoje umeće na terenu. Ovaj projekat daje mogućnost da se potpuno besplatno bavite sportom", rekao je ministar Udovičić. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво