Balkansko prvenstvo na Beranovcu

U subotu će se na stazi Beranovac u Kraljevu voziti Balkanski šampionat u biciklizmu, u organizaciji Biciklističkog saveza Srbije.

Balkanski šampionat u Kraljevu na stazi Beranovac biće kruna sezone na našim drumovima.

Ovom trkom naš Biciklistički savez obeležiće završetak uspešne takmičarske 2018. godine.

Prema rečima generalnog sekretara našeg Saveza Saše Gajičića, nastupiće sedam nacionalnih timova i više od 80 takmičara, a pošto je Balkanski šampionat otvorenog tipa, pravo da se nadmeću imaće i pet srpskih ekipa. 

Prvenstvo Balkana na stazi Beranovac počinje u subotu od 10 časova i 30 minuta, a cilj je predviđen oko 14:00 časova, nakon čega će uslediti svečana ceremonija dodele nagrada najboljima. 

Biciklistički Savez Srbije je uveliko počeo i pripreme za narednu zonu.

Interesovanja gradova za domaćinstvo naredne, 59. trke Kroz Srbiju je ogromno, a stazu za taj događaj čelnici našeg saveza konfigurisaće do kraja novembra.

Novina je i da će naredna, 13. trka Beograd - Banjaluka umesto dosadašnje dve, imati čak četiri etape. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи