Karatiskinja Ivana Perović osvojila bronzanu medalju na OI mladih

Srpska karatiskinja Ivana Perović osvojila je bronzanu medalju poslednjeg dana takmičenja Olimpijskih igara mladih u Buenosa Ajresu, za ukupno peto odličje za Tim Srbije.

Ona je u polufinalu poražena od Ruskinje Ane Černiševe nakon odluke sudija, pošto je rezultat nakon borbe bio 0:0.

Prethodno je ostvarila dve pobede protiv Mađarice Baranji Žofi i Estonke Marte Ošipove, uz poraz od Japanke Sakaji Kokoro.

"Izuzetno sam zadovoljna što sam osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama mladih. Ovo je veliki trenutak za karate jer je prvi put na programu Olimpijskih igara i naravno za srpski karate jer je ovo naša prva olimpijska medalja. Naravno da sam želela da bude zlatna, ali radiću za to na putu ka Parizu, a možda već i Tokiju", rekla je Perović nakon ceremonije dodele medalja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи