Habib napušta UFC – zadržite novac, za braću do kraja

Habib Nurmagomedov zapretio da će napustiti UFC, pošto je ta organizacija zabranila borbu njegovom zemljaku Zubairi Tukugovu. Habib je poručio čelnicima UFC-a da zadrže novac koji mu duguju, kao i da se braća nikad ne napuštaju u Rusiji.

U emotivnom pismu koje je priložio na svom Instagram nalogu, Habib Nurmagomedov izrazio je nezadovoljstvo ponašanjem čelnika UFC-a prema njemu i borcima iz njegovog tima.

Habib je u nedelju savladao Konora Mekgregora u četvrtoj rundi, a posle borbe je došlo do opšte tuče u kojoj su učlestvovali i borci, ali i timovi dva velika šampiona.

"Ukinuli ste Zubairinu borbu samo zato što je udario Konora, ali zaboravljate da je Konor prvi udario mog brata, a to se jasno vidi na snimku. Ako se odlučite da ga otpustite, znajte da ste izgubili i mene. Mi u Rusiji nikada ne napuštamo braću i za svog brata ću se boriti do kraja", napisao je Habib.

Habib je upitao i zašto Konor i niko iz njegovog tima nije kažnjen posle napada na autobus sa UFC borcima, posle čega je nekoliko borbi otkazano.

Habib i Konor su suspendovani posle dešavanja u nedelju posle meča, a pobedniku i novom šampionu još nije plaćen honorar, pošto se čeka okončanje disciplinskog postupka.

"I još jedna stvar. Možete da zadržite novac koji mi niste dali. Vidim da ste zauzeti sa tim, nadam se samo da vam se neće zaglaviti u grlu. Mi smo odbranili svoju čast, a to je najvažnije", završio je pismo Habib Nurmagomedov. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво