Čačak bolji od Kraljeva u "Sportskom izazovu"

Čačak je pobedio Kraljevo u "Sportskom izazovu" nakon što je danas u ovom gradu vežbalo 1.361 građana, što čini 1,85 odsto od ukupnog broja stanovništva, dok je u Kraljevu vežbalo 419 građana, odnosno 0,65 odsto stanovništva.

Vežbačima Čačka podršku je pružao srpski desetobojac Mihail Dudaš, a građanima Kraljeva svetska prvakinja u tekvondou Vanja Stanković.

Otvaranju "Sportskog izazova" prisustvovali su gradonačelnici Predrag Terzić (Kraljevo) i Milun Todorović (Čačak), a predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković obišao je vežbače u oba grada.

Sportski izazov organizuje se sa ciljem da građane Srbije podstakne na redovno bavljenje sportom.

"Sportskim izazovom" otvorena je Evropska nedelja sporta, koja se tradicionalno širom Evrope obeležava poslednje nedelje septembra, a Srbija učestvuje prvi put.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи