Beograd dočekao zlatne vaterpoliste Srbije

Dočekom ispred Starog dvora u Beogradu nekoliko hiljada navijača pozdravilo je zlatne vaterpoliste Srbije, koji su na Evropskom prvenstvu u Barseloni odbranili titulu. Hvala vam svima što ste došli i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo još koji put, rekao je kapiten Filipović tom prilikom.

20.48 - Oficijelni deo dočeka je završen, prisutni (njih nekoliko hiljada) se polako razilaze. Sažetak pogledajte u videu ispod. 

20.38 - Gotovo svi vaterpolisti su na balkon izašli sa svojim naslednicima, i zajedno sa njima slavili i pevali sa prisutnima. Skandiralo se "Srbija, Srbija..." i "Šampioni". 

20.27 - "Pre svega želim da se zahvalim svim momcima i stručnom štabu koji su zaslužni za ovaj trijumf. Hvala vam svima što ste došli večeras, i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo još koji put", rekao je Filipović, kapiten državnog tima. 

20.25 - Himnu "Bože pravde" peva Darija Bračević... 

20.24 - Nakon selektora na balkonu su redom izašli svi reprezentativci, zaključno sa MVP prvenstva Filipom Filipovićem. 

20.20 - Selektor Dejan Savić je posle ovacija publike rekao: "Hvala vam svima, divni ste!" i poklonio se. 

20.18 - Šampioni iz Barselone izlaze na balkon, jedan po jedan...

20.05 - Vaterpolisti su stigli u Stari dvor, trenutno su na prijemu kod gradonačelnika i uskoro će izaći na balkon...

19.30 - Iako je bilo planirano, Olga Danilović neće biti na balkonu sa vaterpolistima jer, kako kaže, "za nju ima vremena" i da je "uspeh vaterpolista daleko veći od njenog". 

19.00 - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, primio je u Starom dvoru mladu teniserku Olgu Danilović.

"Danas je pravi šampionski dan u Starom dvoru, jer pod istim krovom imamo trofej Olge Danilović i pehar naših zlatnih vaterpolista. Ne sumnjam da će nas i Olga razmaziti i navići na uspehe, baš kao i vaterpolisti. čestitam ti na prvom WTA trofeju i hvala ti što predstavljaš našu zemlju na i van terena. Zaista si ponos nacije", istakao je Radojičić.

"Delfini" su u subotu odbranili titulu prvaka Evrope pobedom nad Španijom nakon boljeg izvođenja peteraca (7:7, 5:3).

To je izabranicima Dejana Savića četvrta uzastopna titula šampiona Starog kontinenta. Uz to oni su i aktuelni olimpijski prvaci.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво