Ragbiste ni grom ne može da zaustavi

Poznato je da ragbisti ne prezaju ni od čega. Ne boje se kontakta, udaraca, grubosti. Nema glume, foliranja, često ih ni povrede ne uspore. Na ragbi utakmici u Sinju, grom je udario po sred terena i oborio sve igrače na zemlju. Vrlo brzo su se vratili na teren i odigrali meč!

Pred početak meča Regionalne ragbi lige između Dalmacije i Ljubljane u Sinju, grom je udario u centar igrališta dok su se igrači zagrevali, prenosi Večernji list.

Od siline udarca, svi igrači su se srušili na zemlju.

"Izašli smo na zagrevanje, padala je kiša i počelo je da grmi. U jednom momentu grom je udario u sredinu terena, a udarac je bio toliko snažan, kao eksplozija, gotovo neverovatno... Svi smo pali na pod, a najbliže udaru bio je Ivica Jukić, koji je nakratko ostao nepomičan na zemlji", rekao je kapitan Dalmacije i hrvatske reprezentacije Marko Grčić.

Pomenuti Jukić je nakon susreta bio dobro raspoložen.

"U prvi mah nisam shvatio što se dogodilo, osećao sam samo veliki pritisak u glavi, ali to je ubrzo prošlo... Nakon toga sam odigrao celu utakmicu i sve je završilo odlično", rekao je Jukić.

Ošamućeni igrači otišli su u svlačionicu, a otkazivanje susreta za igrače ni u jednom trenutku nije bila opcija.

Posle pola sata, istrčali su na teren, a pobedila je Dalmacija rezultatom 29:25.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво