Tragedija, nastradali mladi kanadski hokekejaši

Tragedija u Kanadi. U sudaru autobusa sa hokejašima omladinskog tima Hambolt Bronkosa i kamiona sa prikolicom poginulo 14 osoba.

Do tragedije je došlo u blizini Tizdejla, kada je u autobus udario kamion sa prilkolicom. U autobusu se nalazilo 28 osoba, među kojima i hokejaši od 16 do 21 godine startosti.

Povređeni, njih četrnaest, su preveženi bolnicu, a među njima troje je u kritičnom stanju.

"Naše misli i molitve su uz porodice našeg osoblja i igrača koje su pogođenje neverovatnom tragedijom koja nas je zadesila. Naša porodica Bronkos je u šoku i pokušavamo da se držimo sa našim velikim gubitkom", navodi se u kratkom saopštenju predsednika kluba Kevina Gerindžera.

Sudar se dogodio u petak oko 17 časova po lokalnom vremenu. Hokejaši su putovali na petu utakmicu plej-of serije protiv ekipe Nipavina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи