Vasić i Beđik u Zagrebu bolji od olimpijskih šampiona

Srpski veslači Miloš Vasić i Nenad Beđik ubedljivo su trijumfovali na Prolećnoj daljinskoj regati u Zagrebu, a kakav su rezultat ostvarili najbolje ilustruje podatak da su bili bolji od olimpijskih šampiona Hrvata Martina i Valenta Sinkovića. Srpski dvojac pobedio je u vremenu 28:23,59, čak 20,84 sekunde brže od Hrvata.

"Bilo je malo iznenađujuće da sa tolikom razlikom pobedimo braću Sinković, koji spadaju u red najboljih svetskih ekipa. Prezadovoljni smo zbog toga, a ovo će nam biti samo dodatni motiv da nastavimo da radimo ovim tempom i da sve što smo pokazali na zajedničkim pripremama sa Sinkovićima u Pizi i ovde na regati prenesemo na stazu kada dođu najbitnija takmičenja", izjavio je Beđik.

Superioran u Zagrebu bio je i Marko Marjanović u skifu, koji je zabeležžio rezultat 30:36,51 i tako za velikih 40,29 sekundi ostavio iza sebe domaćeg takmičara Davida Šaina (31:16,80).

U istoj konkurenciji Aleksandar Beđik zauzeo je četvrto mesto sa vremenom 31:42,18.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи