Hokejaši Nemačke i Rusije u finalu ZOI

Nemačka napravila još jedno ogromno iznenađenje na olimpijskom turniru i u polufinalu savladala Kanadu sa 4:3. U prvom polufinalu, Rusija savladala Češku sa 3:0. Finale je na programu u nedelju.

Hokejaška reprezentacija Nemačke savladala je u uzbudljivom polufinalu selekciju Kanade sa 4:3 i prvi put u istoriji plasirala se u finale olimpijskog turnira.

Nemci su u četvrtfinalu eliminisali Švedsku, da bi u polufinalu, posle dve trećine, imali veliku prednost od 4:1 protiv Kanade.

Kanađani su u poslednjoj deonici uspeli da postignu dva gola i učine finiš meča zanimljivim, ali nisu uspeli do potpunog preokreta.

U prvom polufinalu Rusija je ubedljivo sa 3:0 savladala selekciju Češke.

Finalni meč na programu je u nedelju, dok će Češka i kanada u subotu igrati za treće mesto u Pjongčangu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво