Читај ми!

Najbolji bokseri Srbije u Jagodini

Šampionat Srbije u boksu, koji je ujedno i kvalifikaciono takmičenje za mesto u reprezentaciji održaće se od 21. do 24. februara u Jagodini, saopštio je Bokserski savez.

Kako se navodi, šampionat Srbije je veliki izazov za sve klubove i njihove boksere, jer šampione očekuju vrhunski uslovi za dalji napredak, finansijska nagrada za zlatnu medalju, učešće na međunarodnim turnirima i neophodne pripreme za postizanje međunarodnog rezultata.

"Kriterijum koji je postavilo novo rukovodstvo Bokserskog saveza Srbije da samo najbolji mogu u nacionalni tim, biće velika satisfakcija za one koji treniraju da pobedama dobiju svoje mesto u timu. Sa najboljima ćemo nastaviti ka šampionatu Evrope u Rumuniji, a nakon toga za Mediteranske igre u junu mesecu ove godine. Uslovi koje imamo su iznad svih očekivanja, što nas obavezuje da Srbiji uzvratimo dugo očekivanim medaljama sa velikih takmičenja", rekao je selektor Srbije Tomislav Antelj.

Gledaoce u sportskoj hali u Jagodini očekuju vrhunski boks spektakl, vrhunske borbe i prateća scenografija.

Dolazak na finale najavile su mnoge legende ex jugoslovenskog ringa, ali i ličnosti iz javnog života Srbije.

Na šampionatu Srbije u Jagodini učestvovaće i aktuelni osvajač Zlatne rukavice Sandro Poletan iz Banja Luke, koji zahvaljujući dvojnom državljanstvu želi da nastupi za srpski tim,
"Vraćamo boks na staze stare slave. Predsednik Aleksandar Vučić nam je pomogao u pronalaženju generalnog sponzora, pa ćemo zahvaljujući njemu i Telekomu Srbije konačno moći da obezbedimo uslove da srpski boks postane ponovo jak", izjavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво