52. Superboul: Filadelfija ili opet Nju Ingland?

Vreme je za 52. izdanje Superboula! Na velelepnom stadionu u Mineapolisu za trofej "Vinsa Lombardija" boriće se Nju Ingnlad i Filadelfija. Meč počinje pola sata posle ponoći.

"Orlovi" iz Filadelfije, najbolji tim iz Nacionalne fudbalske konferencije (NFC) i "Patriote", koji su bili najbolji u Američkoj fudbalskoj konferenciji (AFC) boriće se za 52. pobednika najskupljeg sportskog događaja na planeti.

Ovaj spektakl održaće se na sjajnom "Ju-Es benk" stadionu u Mineapolisu, koji je drugi put domaćin utakmice za NFL šampiona.

Dva tima već su se jednom sastajala u borbi za titulu. Bilo je to 2004. godine u Džeksonvilu a Nju Ingland je pobedio sa 24:21. Tom Brejdi i Bil Beliček su jedina dva aktera koja su učestvovala na tom meču, a biće deo i večerašnjeg spektakla.

Što se regularnog dela sezone tiče, oba tima su imala skor 13–3.

Filadelfija je plej-ofu na putu do velikog finala izbacila Atlantu (15:10) i domaćina Minesotu (38:7), dok je Nju Ingland bio bolji od Tenesija (35:14) i Džeksonvila (24:20). 

Kada je reč o šou-programu, koji je neizostavni i jednako važan deo ove utakmice, himnu će pevati pevačica Pink, dok je za zabavu na poluvremenu zadužen Džastin Timberlejk.

Meč za titulu NFL šampiona počinje u 00.30 po srednjevropskom vremenu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво