Читај ми!

Štrahe: Bacanje grudve snega na takmičara šteti Austriji

Austrijski vicekancelar i ministar sporta Hajnc-Kristijan Štrahe osudio je bacanje grudve na jednog takmičara na proteklom noćnom takmičenju u Šladmingu. On je ocenio da su lica koja su bacala grudve snega nanela štetu ugledu Austrije. Na skijaša Henrika Kristofersona su nepoznata lica, tokom takmičenja, bacala grudve snega kada se spuštao niz pistu.

Odmah posle takmičenja Henriku Kristofersonu se najpreizvinio pobednik trke Austrijanac Marsel Hiršer, a sada je reagovao i nadležni ministar.

"Fer ponasanje u sportu je najviši prioritet. Takve glupe akcije nemaju mesta u sportu. Bacači grudvi treba da se stide. Takve akcije štete ugledu Austrije", poručio je Štrahe u saopštenju.

Ministar se lično izvinio Kristofersonu u ime svih Austrijanaca kojima je, kako je rekao, fer pristup u sportu važan.

"Raduje me da je i pored nemilog događaja podvukao da i dalje voli našu zemlju", dodao je Štrahe.

Inače Kristoferson je, i pored "napada" grudvama tokom vožnje osvojio drugo mesto.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи