Turneja četiri skakaonice: Nova pobeda Stoha

Nakon pobede pre dva dana u Oberstdorfu, Poljak Kamil Stoh trijumfovao je i u Garmiš-Partenkirhenu u takmičenju u ski skokovima u sklopu novogodišnje turneje Četiri skakaonice.

Stoh je u Garmiš-Partenkirhenu do pobede došao skokovima od 135,5 i 139,5 metara, odnosno sa 283,4 boda.

Drugo mesto zauzeo je nemački skakač Ričard Frajtag skokovima od 132 i 137 metara, sa ukupno 275,8 bodova, dok je treći bio Norvežanin Anders Fanemel sa 270,2 boda, skokovima od 132,5 i 136,5 metara.

Stoh je prvi na novogodišnjoj turneji sa 563,1 bodom, odnosno 7,8 prednosti u odnosu na Frajtaga koji ima čak 187 poena više od Poljaka u generalnom plasmanu Svetskog kupa.

Turneja Četiri skakonice nastavlja se 4. januara takmičenjem u austrijskom Insbruku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво