Poslednje kolo NFL šampionata, poznati učesnici plej-ofa

Noćas su odigrani svi susreti poslednjeg kola ligaškog dela NFL-a. Poznati su svi učesnici plej-ofa, a svoje mesto izborili su Bilsi, Tajtensi i Fakonsi.

Jedno mesto nije bilo obezbeđeno u Nacionalnoj fudbalskoj konferenciji, a za njega su se borili Atlanta i Sijetl. Tim Falkonsa je slavio protiv Pantera iz Karoline sa 22:10 i time obezbedio plasman u dalje takmičenje. S druge strane Sijetl je poražen od Arizone 26:24 i na taj način se oprostio od plej-ofa.

U NFC šampionatu vodila se velika borba za pozicije tri i četiri, a konkurenti su bili LA Remsi i Nju Orleans sejntsi. Remsi su sa rezervnim sastavom poraženi od San Franciska 34:13. Ukazanu priliku nije iskoristio tim iz Nju Orleansa porazom od Tampa Beja 31:24. Kako je i Karolina poražena, Remsi će u vajld kard rundi imati prednost domaćeg terena protiv Atlante.

U AFC-u plasman u plej-of osigurali su Bafalo bilsi i Tenesi tajtensi. Baltimor koji je imao najveće šanse za dalji plasman izgubio je od Sinsinatija sa 31:27 i ispao iz daljeg takmičenja. Bilsi pobedom nad Majamijem 22:16 uspevaju u poslednjem kolu da obezbede plej-of.

Tenesi je pobedom protiv Džeksonvila 15:10 obezbedio vajld kard meč sa Kanzas sitijem, koji je savladao Denver sa 27:24.

Prvo mesto u AFC-u obezbedili su Nju Ingland patriotsi pobedom nad Njujorkom od 26:6. Drugu pziciju u diviziji pripala je ekipa iz Picburga pobedom nad Klivlendom od 28:24, koji je takmičenje završio bez pobede.

Rezultati poslednjeg kola:
Atlanta - Karolina 22:10
Sijetl - Arizona 24:26
Tenesi - Džeksonvil 15:10
Kanzas siti - Denver 27:24
Nju Ingland - Njujork 26:6
Picburg - Klivlend 28:24
San Francisko - LA Rems 34:13
LA Čardžers - Ouklend 30:10
Tampa Bej - Nju Orleans 31:24
Filadelfija - Dalas 0:6
Njujork - Vašington 18:10
Minesota - Čikago 23:10
Indijanapolis - Hjuston 22:13
Detroit - Grin Bej 35:11
Majami - Bafalo 16:22
Baltimor - Sinsinati 27:31

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво