Darsiju deset godina zatvora?

Australijski plivač Nik Darsi, koji je 30. marta ove godine naneo povrede kolegi iz reprezentacije Sajmonu Kauliju, proglašen je pred sudom u Sidneju krivim, zbog čega bi mogao da bude osuđen na desetogodišnju kaznu zatvora.

Dvadesetjednogodišnji plivač povredio je Kaulija tokom proslave uspešnih kvalifikacija za Olimpijske igre u Pekingu. Tada ga je navodno, Kauli "isprovocirao" time što ga je tortom pogodio u lice, na šta je Darsi uzvratio pesnicama.

 Iz tog sukoba najteže posledice izvukao je Kauli, koji je morao da se podvrgne operaciji lica, tokom koje mu je ugrađeno pet titanijumskih pločica.

Darsi je odmah isključen iz ekipe za Peking, a nije mogao da učestvuje ni na Svetskom kupu u malim bazenima, održanom prošlog meseca u Sidneju.

Australijski plivač, koji će se ponovo pojaviti pred sudom 20. februara, kada će mu biti izrečena kazna, izrazio je duboko kajanje zbog onoga što je učinio.

"Duboko se kajem što sam Kauliju naneo povrede i ovim putem mu se izvinjavam i tražim oproštaj. Već sam platio visoku cenu za to što sam učiniio. Voleo bih kada bih mogao da izmenim prošlost... Nikada to ne bih više uradio", rekao je Darsi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара