Bugarska suspendovala 11 reprezentativaca

Bugarski savez za dizanje tegova suspendovao je danas jedanestoricu reprezentativaca koji su bili pozitivni na doping kontroli i oni neće moći da učestvuju na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Prema rečima predsednika Saveza Antona Kozhabaševa, kontrola je izvršena 8. juna za vreme priprema reprezentacije u dizanju tegova za Olimpijske igre. Konačna odluka o kaznama za suspendovane sportiste biće doneta kada stignu rezultati analze B uzorka.

Olimpijski komitet Bugarske je potvrdio tu informaciju, a u sapštenju se navodi da će u ponedeljak biti održan sastanak Izvršnog komiteta na kome će se raspravljati o tom skandalu.

Ovo je novi veliki udarac za bugarski sport i krah nade da bi mogla da se spasi reputacija dizača tegova u toj državi. Na prethodnim Olimpijskim igrama u Atini više bugarskih dizača tegova bilo je suspendovano i isključeno sa takmičenja zbog dopinga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи