Читај ми!

Srebro za Tijanu Bogdanović na Gran-priju u Londonu

Srpska reprezentativka u taekvondu Tijana Bogdanović osvojila je srebrnu medalju na Gran-priju u Londonu. Olimpijska vicešampionka je do finala bila neverovatna pobedivši Peruanku Dijez, zatim je bila izuzetno dominantna u borbi sa Tomićevom iz Hrvatske, dok je u polufinalu savladala poznatu i trofejnu Turkinju Jildrim.

U finalu je ipak poklekla pred vicešampionkom sveta, Tajlanđankom Đankom Panipak.

Ovo je osma medalja koju je Srbija osvojila od kada postoji ovaj tip takmičenja. Četiri je osvojila Milica Mandić, a četiri Tijana. Milica je do sada osvojila zlato, srebro i dve bronze, a Tijana tri bronze i sada srebro.

"Svaka medalja na Gran-priju je za poštovanje. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan Tijaninom borbom u finalnom meču, poraz nije toliko bolan koliko teško pada ššto je od iste osobe izgubila, i to četvrti put zaredom i to košarkaškom razlikom. To vrlo zabrinjava i stvara glavobolje. Moramo da se pozabavimo time odmah. S druge stane, ovo je Tijani prvo finale na Gran-pri turniru što je svakako za poštovanje", izjavio je trener Dragan Jović.

Istog dana borila se i Vanja Stanković, aktuelna svetska šampionka, koja je zaustavljena u četvrtfinalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи