Sabo bez finala na 50 metara delfin

Srpski plivač Sebastijan Sabo nije uspeo da se plasira u finale trke 50 metara delfin stilom na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Sabo je polufinale završio za 23,54 sekunde što je bilo dovoljno za 13. mesto.

Najbolje vreme u polufinalu imao je Amerikanac Kajleb Dresel koji je deonicu preplivao za 22,76 sekundi.

Finale u disciplini 50 metara delfin na programu je u ponedeljak.

Kineski plivač Sun Jang osvojio je zlatnu medalju u trci na 400 metara slobodnim stilom.

Sun je deonicu preplivao za tri minuta, 41 sekundu i 38 stotih. Njemu je ovo treća zlatna medalja u ovoj disciplini na šampionatima sveta, posle Barselone 2013. i Kazanja 2015.

On je u današnjem finalu iza sebe ostavio Australijanca Maka Hortona koji je doplivao do srebra (3:43,85), dok je bronzana medalja otišla u ruke Italijanu Gabrijelu Detiju (3:43,93).

Sun, Horton i Deti su bili osvajači medalja na 400 metara slobodnim stilom i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, s tim da je Horton tada osvojio zlato, Sun srebro, dok je bronzu i u Riju osvojio Deti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи