Udovičić i Radivojević obišli povređene snoubordiste

Dvoje srpskih reprezentativaca u snoubordu - Jelena Ignjatov i Filip Filipović su u stabilnom stanju i verovatno će u toku nedelje biti prebačeni u svoje gradove, dok je Hana Piščević na operaciji na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Srpski reprezentativci u snoubordu su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu na auotputu kod Sremske Mitrovice kada su se vraćali s letnjih priprema.

Kako je saopštio Skijaški savez Srbije, povređene srpske reprezentativce u bolnici u Sremskoj Mitrovici su posetili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Skijaškog saveza Srbije Vladeta Radivojević.

"Jelena Ignjatov ima kontuziju glave i dislokaciju vratnih pršljenova, a Filipu Filipoviću su polomljena četiri rebra i lopatica desne ruke. Treći povređeni reprezentativac, Hana Piščević je u ovom trenutku u operacionoj sali na VMA", piše u saopštenju.

Kako se navodi, u razgovoru s ministrom i predsednikom Saveza povređeni reprezentativci su izrazili želju da se što pre vrate treniranju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи