Četvrti maraton na Kopaoniku

Krajem jula, na Kopaoniku će se održati jedan od naših najznačajnijih i najatraktivnijih biciklističkih maratona. Trka pod nazivom Tri strane Kopaonika trajaće od 28. do 30 jula.

U pitanju je četvrto izdanje maratona Tri strane Kopaonika, koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj, kako profesionalnih, tako i rekreativnih vozača iz čitave Evrope.

Bicikliste i ove godine očekuju tri uspona na Pančićev vrh, sa tri različite strane, a od biciklista se očekuje neverovatna upornost, izdržljivost, preciznost u vožnji i istrajnost. U pitanju je jedna od najzahtevnijih trka na ovim prostorima.

Prema rečima organizatora takmičenja, Nenada Mojsilovića iz sportskog udruženja Na sve strane, ove godine očekuje se rekordan broj takmičara, a već sada su stigle prijave takmičara iz osam evropskih zemalja.

Pored biciklističkog maratona, drugu godinu za redom biće organizovano još jedno interesantno takmičenje. 

U pitanju je trčanje u prirodi, kroz predivne predele jedne od naših najpopularnijih planina koja u ovim letnjim mesecima svim posetiocima nudi idealne uslove za bavljenje ovim vidom sportske aktivnosti. Prema očekivanjima organizatora, nastupiće više od 400 trkača a zainteresovanih za učešće u ovoj trci je iz dana u dan sve više. 

Sportsko udruženje Na Sve Strane iz godine u godinu, raznim sportskim manifestacijama na Kopaoniku, pomera granice u organizacionom i takmičarskom smislu. Uz rekordan broj učesnika ove godine, spektakl jednoj od naših najpeših planina je zagarantovan.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво