Milica Mandić za RTS: Presrećna sam zbog zlatne medalje

Specijalno za RTS Milica Mandić istakla da je prezadovoljna zlatnom medaljom. Istakla je da je ovo posle Olimpijskih igara kruna njene karijere.

„I dalje nemogu da verujem šta smo uradili. Najsrećnija sam na planeti. Posle jedne veoma teške godine i par teških godina i dva treća mesta na Svetskim prvenstvima, konačno smo osvojili zlato. Mislom da je ovo posle Olimpijskih igara takođe moja kruna karijere. Uz podršku i pomoć porodice, Galetovu i celog stručnog tima, nekako smo išli korak po korak na ovom svetskom prvenstvu i došli do zlata".  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво