Marjanović bez finala na Svetskom kupu

Srpski skifista Marko Marjanović nije uspeo da se plasira u finale Svetskog kupa u veslanju u Poznanju pošto je zauzeo peto mesto u svojoj polufinalnoj grupi.

Marjanović je u prvoj grupi polufinala zauzeo peto mesto sa vremenom 6:57,48 minuta, pa će sutra od 10.05 veslati za plasman od sedmog do 12. mesta, saopštio je Veslački savez Srbije.

Posle prvih 500 metara Marjanović je bio treći, a na ulasku u drugu polovinu trke skliznuo je na četvrto mesto. On je u tim trenucima oko desetak metara zaostajao za čamcem Velike Britanije koje do kraja nije mogao da nadoknadi, a kroz cilj je prošao kao peti pošto da ga je u poslednjih stotinak metara pretekao i čamac Belorusije.

U nedelju na stazu izlazi i dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik koji će se od 10.48 boriti za novo, treće i uzastopno, odličje na međunarodnoj sceni u ovoj sezoni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво