"Veslaj za svoju školu", pobedila Matematička gimnazija

Pobednik akcije pod nazivom "Veslaj za svoju školu" je Matematička gimnazija, koja je u finalu bila bolja od Osme beogradske Gimnazije i gimnazije "Patrijarh Pavle".

Finale je bilo veoma zanimljivo i neizvesno do poslednjih zaveslaja, ali je trofej pobednika odnela Matematička gimnazija.

Drugoplasiran tim bila je Osma beogradska gimnazija, dok je treća bila Gimnazija "Patrijarh Pavle". 

Novitet akcije bilo je prisutvo glumaca TV serije "Vojna akademija" koji su bili u čamcima sa maturantima tokom finalne trke.

Finale revijalne manifestacije Beogradskog programa „Veslaj za svoju školu" možete pogledati ovde u snimku emisije "Beogradska hronika" za 21. april 2017. godine.

Akciju „Veslaj za svoju školu", namenjenu beogradskim maturantima, organizuje redakcija Beogradskog programa RTS- a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво