Читај ми!

Mejveder se vratio iz penzije, želi borbu sa Megregorom

Američki bokser Flojd Mejveder saopštio je da se "i zvanično vratio iz penzije" kako bi se u junu borio protiv Irca Konora Megregora, zvezde mešovitih borilačkih veština (MMA).

Kako su preneli britanski mediji, Mejveder je rekao šampionu lake kategorije UFC Megregoru da prestane da "plače" zbog novca i da potpiše ugovor sa šefovima iz UFC, kako bi mogli da se bore u junu.

"Kada sam se borio protiv Artura Gatija na njegovom terenu, on je bio A, a ja B strana. Pobedio sam ga i nisam plakao i nisam se žalio. Oskar De La Hoja je bio A, a ja sam bio B strana. Nisam plakao, nisam se žalio. Pobedio sam ga i postao A strana. Sada, Konore Megregore, vratio sam se iz penzije samo da bih se borio sa tobom. Ne želim da slušam više izgovore oko novca", naveo je Mejveder.

Mejveder je šampion pet težinskih bokserskih kategorija, a karijeru je završio 2015. godine.

"Potpiši papire sa UFC da bismo mogli da se borimo u junu, prosto i jednostavno. Hajde da se borimo u junu. Ti si B strana, ja sam A strana. Umoran sam od svog tog plakanja oko novca. Ako želiš da se boriš potpiši i hajde to da uradimo", dodao je Mejveder.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво