Navijači Zvezde organizuju novu akciju davanja krvi

Sportsko društvo Crvena zvezda, Zavod za transfuziju krvi i udruženje građana "Delije Sever" održaće u petak akciju dobrovoljnog davanja krvi na stadionu "Rajko Mitić".

Kako se navodi u saopštenju, akcija pod sloganom "Crveno-bela krv" održaće se u petak od 11 do 18 časova u medija centru na najvećem srpskom stadionu.

Fdubalski i košarkaški klub Crvena zvezda pozvali su sve sportiste, članove i prijatelje crveno-bele porodice da se priključe akciji i daju šansu onima kojima je potrebna, da život pobedi i da pokažu da je Crvena zvezda "prvak, kako na sportskom terenu, tako i u humanosti".

Akcija pristalica crveno-belih traje više od tri godine, stalno pomera rekorde u broju davaoca dragocene tečnosti i održaće se ukupno 11. put.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се