Pakjao mora da plati ili ostaje bez titule

Filipinski borac Mani Pakjao moraće da u sledećih 15 dana plati 30.000 dolara Svetskom bokserskom savetu ili će ostati bez titule u toj verziji.

"Mani Pakjao je veliki šampion i ponos Svetskog bokserskog saveta -ali on veruje da je vladar organizacije, a to je nešto što se neće trpeti", rekao je predsednik tog saveta, Hose Sulejman. "Ako ne bude hteo da plati, svako će otići svojim putem. Obogatio se uz nas, i postao je šampion boreći se protiv naših slavnih boksera, kao što su Marko Antonio Barera ili Erik Morales, a sada hoće da nas šutne i pošalje nas kući. Ne može tako", rekao je on.  Sulejman je kazao da je razočaran ovakvim razvojem događaja, ali je naveo da spor nije završen.
"Vrlo sam razočaran jer je on prijatelj, on je junak predsednice Filipina Glorije Makapagal Arojo i cele svoje zemlje i osećam se jako loše zbog načina na koji se ophodi prema nama. Ali, telefon je tu i vrata su mu otvorena", rekao je Sulejman.
Svetski bokserski savet takođe traži da Pakjao plati 100.000 dolara u roku od 15 dana od očekivane borbe protiv Oskara De La Hoje ili će se suočiti sa istom kaznom. To neće biti borba za titulu, a održaće se 6. decembra.
Pakjaov advokat Frenklin Gakal rekao je da nije dobio zvanični zahtev saveta za plaćanje obaveznih taksi. On je rekao da trenutno proverava dokumenta i da će platiti ako zaista postoji osnovani nedostatak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи