Читај ми!

Roman odbranio titulu

Aleksandar Roman, biciklista Partizana, odbranio je titulu šampiona Srbije u ciklokrosu na takmičenju koje je održano na Srebrnom jezeru.

Ni temperatura od minus sedam stepeni nije omela bicikliste u nameri da pruže maksimum i gledaocima prirede pravi biciklistički spektakl.

Opština Veliko Gradište je drugu godinu zaredom bila domaćin šampionata Srbije u ciklokrosu. Još jednom su se pokazali kao izvanredni organizatori prvenstva naše zemlje.

Na Srebrnom jezeru je u nedelju održano izuzetno jako takmičenje, na kojem je učestvovalo više od 20 ekipa i nastupilo oko 100 biciklistkinja i biciklista iz naše zemlje.

U tom izuzetnom biciklističkom događaju, učestvovali su takmičari svih uzrasnih kategorija, od kadeta do seniora, i vozili su po izuzetno teškim vremenskim uslovima, ali na stazi koja je i ovoga puta bila veoma dobro pripremljena.

Nagrade su uručene najboljima, od kadeta do seniora, a najzanimljivije je i ove godine bilo u seniorskoj konkurenciji kod muškaraca, gde je Aleksandar Roman više nego ubedljivo uspeo da odbrani titulu šampiona države u ciklokrosu ispred Đolića iz Metalca i Kozoderovića iz Radničkog.

Kod seniorki je trijumfovala Jana Jolović iz kluba Ciklomanija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво