Hodžić zauzeo 102. mesto u Svetskom kupu Ruhpoldingu

Biatlonac Srbije Edin Hodžić zauzeo je danas 102. mesto u sprintu na 10 kilometara u nemačkom Ruhpoldingu, gde se održava peto ovosezonsko takmičenje Svetskog kupa.

Hodžić, koji je jedini srpski predstavnik u Svetskom kupu, ostvario je vreme od 26 minuta, 43 sekunde i tri desetinke, uz dve promašene mete.

Pobedio je Francuz Martan Furkad sa 22:34,2 minuta, ispred 18 sekundi sporijeg Julijana Eberharda iz Austrije i trećeplasiranog Norvežanina Emila Heglea Svendsena, čiji je zaosatak iznosio 39,7 sekundi.

Trojica najboljih ostvarili su maksimalan učinak na strelištu.

Trku sprinta završilo je 107 biatlonaca.

U Svetskom kupu vodi Martan Furkad sa 670 bodova, drugi je Nemac Simon Šemp sa 410, a treći Rus Anton Šipulin sa 397 bodova.

Furkad je sa 274 boda trenutno najbolji sprinter, a prate ga Svendsen sa 202 i Eberhard sa 186 bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи