Читај ми!

Melg pobednik slaloma u Zagrebu

Italijanski skijaš Manfred Melg pobedio je u trci slaloma u okviru Svetskog kupa voženom na Sljemenu kod Zagreba.

Melg, koji je posle prve vožnje bio na petom mestu, do treće pobede u karijeri, a prve u sezoni, došao je u vremenu od dva minuta i tri hiljadita dela sekunde.

Drugo mesto zauzeo je Nemac Feliks Nojrojter sa 72 stotinke zaostatka, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao Norvežanin Henrik Kristofersen koji je bio 77 stotinke iza pobednika.

Četvrto mesto zauzeo je Švajcarac Danijel Jule sa 99 stotinke zaostatka, dok je Austrijanac Mihael Mat zauzeo peto mesto, a lider u generalnom plasmanu Svetskog kupa i u poretku slaloma Marsel Hiršer bio je šesti sa sekund i 43 stotinke zaostatka.

Britanac Dejv Rajding zauzeo je sedmo mesto, Švajcarac Luka Erni našao na osmom, a Francuz Žulijen Lizeru na devetom mestu, dok je Italijan Stefano Gros kompletirao prvu desetoricu.

Hiršer je lider u generalnom plasmanu sa 753 boda, drugi je Norvežanin Kjetil Jansrud sa 482, dok je treći Francuz Aleksis Pinturo sa 465. U poretku slaloma prvi je Hiršer sa 300 bodova, prati ga Kristofersen sa 260, dok je Melg treći sa 246.

Takmičenje u Svetskom kupu nastaviće se za vikend u švajcarskom Adelbodenu kada je na programu veleslalom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво