Polarni medvedi na beogradskom ledu

HK Beograd dočekuje ekipu Jegesmedvek iz Miškolca, aktuelnog dvostrukog šampiona MOL lige.

O snazi Polarnih medveda iz Miškolca najbolje govore rezultati pripremnih utakmica u predsezoni kada su savladali timove slovačke Ekstralige, ekipe Zvolena (4:3) i MHK Martina (3:1).

Gosti izraziti favoriti u ovom meču ali Beograđani najavljuju da će publika sigurno gledati dobar hokej i 20 momaka koji se srcem bore svih 60 minuta, bez obzira na rezultat.

Gosti hokej kluba Beograd na ovoj utakmici će, pored dece iz Zvečanske, biti i učenici beogradskih i srednjih škola kojima je podeljeno 150 ulaznica kako bi se ovaj atraktivan sport što više približio mladima. 

Utakmica u Dvorani zimskih sportova SRC Tašmajdan počinje u 17.30. Redovna cena karata iznosi 250 dinara. U slučaju kupovine ulaznice i za nedeljni susret sa Dunajvaroši, komplet iznosi 400 dinara, odnosno 200 dinara po meču.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије