Sokolov šesta u finalu bacanja koplja, strelci bez finala

Reprezentativka Srbije u bacanju koplja Saška Sokolov zauzela je šesto mesto u finalu klase F46 na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Strelci Ristić i Savanović bez finala.

Sokolova je u finalu u bacanju koplja ostvarila rezultat od 33 metara i 26 centimetara.

Zlatnu medalju osvojila je Britanka Holi Arnold koja je postavila novi svetski rekord bacivši koplje 43,01 metara.

Srebrna medalja pripala je Holi Robinson s Novog Zelanda s rezultatom od 41,22 metara, a bronzana Poljakinji Katarini Piekart koja je ostvarila rezultat od 41,07 metara.

Dragan Ristić i Zdravko Savanović su nastupali u kvalifikacijama vazdušna puška ležeći na 10 metara i nisu uspeli da se plasiraju u finale.

To je veliko iznenađenje s obzirom na to da je Ristić svetski rekorder u ovoj disciplini, a takmičenje je završio na 12. mestu, dok je Savanović zauzeo 16. poziciju. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи