Читај ми!

Prvaci u Odbojci na pesku gosti RTS-a

Finalni turnir devetog Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku „Vip Bič Masters 2016“ završen je u subotu na Adi ciganliji. Pobedlici u ženskoj i muškoj konkurenciji bili su gosti Jutarnjeg programa RTS-a i govorili o specifičnosti ovog sporta, dosadašnjem predstavljanju Srbije u svetu i budućim planovima i ambicijama.

Odbojka na pesku je postala zvanični olimpijski sport pre dvadeset godina, 1996. godine, od kada zadobija sve veću popularnost u svetu, a i kod nas. Naši reprezentativci su počeli da osvajaju medalje u međunarodnoj konkurenciji, razvijaju se i nade da se na Olimpijskim igrama 2020. pokuša i osvajanje najdragocenijih medalja, ali osnovna ambicija svih koji se bave ovim sportom je da ga što više popularišu i omasove među mladima...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво