Potpredsednik MOK-a za ukidanje starosne granice

Potpredsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah založio se za ukidanje starosne granice za fudbalere koji brane boje nacionalnih reprezentacija na Olimpijskim igrama.

"Moja je želja da Međunarodna fudbalska federacija ukine tu zabranu. Smatram da to ne bi uticalo na karakter i značaj prvenstva sveta", izjavio je Bah.

Prema pravilima Fife, državne reprezentacije na Olimpijskim igrama učestvuju sa fudbalerima do 23 godine, s tim da ekipe mogu na teren da izvedu najviše trojicu starijih igrača.

Ocenjuje se da bi svetska kuća fudbala uskoro mogla da dozvoli svim fudbalerima da igraju na olimpijskom turniru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара