Читај ми!

Torubarov osvojio srebro na Svetskom kupu

Srpski kajakaš Vladimir Torubarov osvojio je srebrnu medalju u kajaku jednosedu na Svetskom kupu u češkim Račicama. Torubarov je do medalje u stigao u vremenu 1:37,984 sekunde.

Zlato u K1-500 pripalo je Dancu Reneu Poulsenu (1:37.629), dok je bronzu osvojio Kanađanin Adam Van Koverden (1:39.340).

"Ovo je moja prva trka u jednosedu na ovako velikom takmičenju. Izašao sam iz posade četverca sa prošlog Svetskog kupa kako bi se probala druga posada i jednosed mi je bila jedina disciplina. Da sam sve od sebe da što bolje veslam i na kraju se ispostavilo da mogu da se trkam sa svetskim i evropskim šampionima i da budem u borbi za najsjajniju medalju. Nastaviću ovako da treniram, vidim da se sve isplatilo i tek će se isplatiti jer imamo još velikih takmičenja, a za tri nedelje nas čeka evropski šampionat", rekao je Torubarov posle trke.

On je dodao da su kajakaši dobro trenirali tokom zime, da su pripreme bile kvalitetne i da zbog toga mogu da "izvuku" mnogo dobrih trka.

Na takmicenje u Račicama u jednosedu na 200 metara, Marko Novaković završio je na šestom mestu u A finalu, dok je Marko Dragosavljević u B finalu doveslao do sedmog mesta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи