Albanac u ringu ugrizao Srbina!

U ringu su bili naš Andrej Pešić i Austrijanac albanskog porekla Astrit Kliment. U nemoći da se sportsko bori Albanac je nasrnuo i ujeo Pešića. Usledio je prekid i diskvalifikacija, ali sukob se nastavio kada je Albanac nasrnuo na promotera našeg igrača, ali je zaradio kroše i to ga je smirilo. Sve ovo dešavalo se u Minhenu.

Žestoko je bilo od samog starta meča u Minhenu. Do nespotskog čina je došlo u drugoj rundi, kada je nemoćni Klement nasrnuo na Pešića i ugrizao. Sudija u ringu je odmah reagovao, prekinuo je meč i diskvalifikovao Albanca.

Međutim, to nije bilo sve, Promoter našeg boksera je ušao u ring i zatražio izvinjenje, međutim Albanac je nasrnu i na njega. Aleksandar Petrović je bio spreman i desnim krošeom bukvalno nokautirao Klementa.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво