Читај ми!

Srpski bokseri na kvalifikacionom turniru za Igre u Riju

Bokserska reprezentacija Srbije sa pet takmičara učestvovaće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Riju u u turskom Samsunu. Srpska ekspedicija sutra kreće put Turske na turnir koji se održava od 7. do 18. aprila.

Žensku ekipu predstavljaće samo Milena Matović u kategoriji do 60 kilograma, dok će za mušku nastupiti kapiten Aleksandar Drenovak (75 kg), Dositej Todorovski (56 kg), Milutin Stanković (91 kg) i Vladan Babić (preko 91 kg).

Srpska ekspedicija sutra kreće put Turske na turnir koji se održava od 7. do 18. aprila.

U muškoj konkurenciji najbolja trojica iz svake kategorije plasiraće se u Rio, dok će u ženskoj iz tri kategorije ukupno šest takmičarki obezbediti olimpijski vizu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво