Anamarija Erdelji u Portugalu

Reprezentativka Srbije u stonom tenisu Anamarija Erdelji potpisala je jednogodišnji ugovor sa šampionom Portugala ekipom Mirandela.

Erdelji (23), koja je trenutno 136. na svetskoj ranglisti, prošle sezone igrala je za ekipu "TV 1881 Altdorf" u drugoj nemačkoj Bundesligi, a bila je najbolja igračica lige sa zabeležene 33 pobede, uz pet poraza.

S obzirom na to da se njena ekipa nije plasirala u viši rang, jer je na kraju takmičenja zauzela treće mesto iza Langvajda i Hasia Bingena, Erdeljijeva je odlučila da promeni sredinu.

"Prvo sam imala jednu ponudu iz Španije, a ponuda Mirandele je bila bolja, pa sam je prihvatila. Prošle godine sam živela u Budimpešti, i samo sam na mečeve išla u Nemačku. Ove godine sam odlučila da neću više putovati, nego ću živeti u Portugalu", rekla je Erdelji.

Mirandela je prošle godine osvojila prvo mesto u Portugalu, pa će ove godine igrati u Ligi šampiona. Pored Erdeljijeve, u ekipi će igrati i Nemica Ji Šep, kao i jedna igračica iz Kine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи