Veslanje

Srbija osvojila tri medalje

Na desetom univerzitetskom prvenstvu Sveta na Adi Ciganliji u veslanju Srbija je osvojila tri medalje.

Reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara, i srebro i bronzu u skifu, na Svetskom univerzitetskom prvenstvu u veslanju na beogradskoj Adi Ciganliji.

Zlatnu medalju za Srbiju su osvojili Goran Nedeljković i Miloš Tomić u dvojcu bez kormilara, srebro u skifu je pripalo Ivi Obradović, a bronza u skifu Milošu Stanojeviću. Osmerac Srbije završio je takmičenje na petom mestu.

Ministarka za sport i omladinu Snežana Samardžić-Marković izjavila je da je Beograd centar "tradicionalno akademskog sporta". "Univerzitetski sport ima značajnu ulogu u razvoju ne samo mladih već i cele zemlje, a Srbiji je pripala ta čast da bude domaćin u njegovoj kruni 2009. godine - 25. jubilarnoj Letnjoj univerzijadi", rekla je Samardžić-Marković.

Na Svetskom univerzitetskom prvenstvu u veslanju učestvovalo je više od 400 takmičara iz 28 država.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи