Читај ми!

Novak bolji od Dražena i Janice

Srpski teniser Novak Đoković izabran je za najboljeg sportistu svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije, a iza sebe je ostavio Dražena Petrovića i Janicu Kostelić. U glasanju učstvovalo 19 medija iz nekadašnje SFRJ.

Novak Đoković trenutno nije najbolji na svetu, ali je zato izabran za najboljeg sportistu svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije.

Srpski teniser je osvojio 161 bod u glasanju u kojem je učestvovalo 19 medija sa prostora nekadašnje SFRJ, a iza sebe ostavio hrvatske sportiste Dražena Petrovića i Janicu Kostelić.

U glasanju su učestvovali renomirani sportski mediji, među kojima su "Sportski žurnal", "Sport", "Indeks", "Slobodna Dalmacija", "RTV Makedonija", "Delo", a organizator je bio crnogorski "Radio Tivat".

Rezultati glasanja, deset prvoplasiranih:

1. Novak Đoković 161 bod
2. Dražen Petrović 125
3. Janica Kostelić 125
4. Miroslav Cerar 107
5. Mate Parlov 95
6. Monika Seleš 45
7. Jasna Šekarić 44
8. Dragan Džajić 40
9. Leon Štukelj 32
10. Veselin Vujović 30

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво