U Riju će biti još bolje

Osvajačica srebrne medalje u streljaštvu na Olimpijskim igrama Ivana Maksimović i dalje slavi uspeh, ali i razmišlja o Igrama u Riju za četiri godine.

"Nadam se da ćemo se vratiti sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru sa još više medalja i da ćemo opravdati sve što je uloženo u nas", rekla je Maksimovićeva na prijemu koji je napravio njen streljački klub Novi Beograd Ušće.

Ona je još jednom zahvalila svima koji su je podržavali i istakla da joj je "teže nego na balkonu", jer je među svojima.

"Hvala mojim prijateljima, mojim roditeljima i nadam se da ću ovako češće da ih obradujem. Hvala Olimpijskom komitetu Srbije. Mislim da četiri medalje nije malo i da treba da budemo ponosni", rekla je Maksimovićeva, koja je od kluba dobila prigodan poklon - svoju uramljenu fotografiju.

Predsednik straljačkog kluba Novi Beograd Ušće Slobodan Kuprešanin istakao je da očekuje da će se sada poboljšati uslovi za bavljenje ovim sportom.

"Nadam se da ćemo uspeti da napravimo jedno strelište u Beogradu, koje nam je neophodno za ozbiljne rezultate", rekao je Kuprešanin.

Prema njegovim rečima, Ivana Maksimović je osvojila sa 22 godine ono što mnogi mogu samo da zamisle - medalju na Olimpijskim igrama i novi državni rekord.

Prijemu na Adi Ciganliji prisustvovali su mnogi prijatelji i članovi kluba, kao i strelci koji su sa Maksimovićevom učestvovali na Olimpijskim igrama. Na proslavu je došao i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, za koga je rečeno "da je i on nekada bio strelac".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво