Читај ми!

Svađa rešena nokautom

Nekoliko meseci britanski bokseri Dejvid Hej i Derek Čisora bili su na "ratnoj stazi", razmenjujući uvrede i pesnice van ringa. Sinoć je njihov sukob rešen na ringu u Londonu gde je u petoj rundi Hej nokautirao Čisoru.

Nokautom u petoj rundi okončan je sukob britanskih boskera Dejvida Heja i Derika Čisore u kojoj je ovaj drugi izvukao deblji kraj.

Na meču u Apton parku u Londonu dva boksera su stavila tačku na višemesečno rivalstvo koje je počelo posle meča Čisore i Vitalija Klička, kada je Hej isprovocirao zemljaka na konferenciji za novinare koja se kasnije pretvorila u žestoku uličnu tuču dva britanca.

Iako su oba boksera do skoro bili na stubu srama u Velikoj Britaniji, posle sinoćnog meča, zaljubljenici u boks imaju smao reči hvale za dvojicu boksera.

U sjajnom duelu Hej je u petoj rundi uspeo da baci Čisoru na pod, da bi iz drugog puta nokautirao zemljaka. Više od 30.000 navijača uživalo je u borbi u kojoj je dva borca nisu kalkulisala.

Zanimljivo je da je Hej, koji je prošle godine izgubio od Vladimira Klička, odmah po završetku meča, uputio izazov njegovom bratu Vitaliju. Britanac opet nije birao reči da izazove ukrajinskog boksera.

„Na ovom meču sam zadao neke od najboljih udaraca u karijeri. Ovo je do sada bila najbolja atmosfera u kojoj sam se borio. Iznenadio bih se da Vitalij Kličko sada pristane da se bori protiv mene. On će se najverovatnije boriti protiv nekog svog ortaka, pa će se vratiti da bude političar", rekao je Hej.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара