Читај ми!

Preminuo srpski veslač

Srpski veslač Nemanja Nešić preminuo je na treningu u Smederevu. Dvadesetčetvorogodišnji Nešić bio je jedan od kandidata za odlazak na Olimpijske igre. Za sada se ispituju okolnosti pod kojima je Nešić preminuo, a tokom dana će se izvršiti obdukcija.

Reprezentativac Srbije u veslanju Nemanja Nešić preminuo je danas na treningu u Smederevu. Mladi veslač je, kako je potvrđeno u smederevskoj policiji, preminuo u čamcu na prepodnevnom treningu.

Ispituju se okolnosti pod kojima je preminuo ovaj vrhunski sportista, a tokom dana trebalo bi da bude izvršena obdukcija.

Generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije (VSS) Nebojša Jevremović rekao je da ništa nije ukazivalo na to da reprezentativac Nemanja Nešić ima zdravstvene probleme i naveo da je redovno imao lekarske kontrole.

"Ovako nešto nikako nismo mogli da predvidimo. Nemanja je bio izvanredan veslač, osvajač medalja na Evropskim prvenstvima. Reč je o vrhunskom sportisti, pre samo dve nedelje je veslao kvalifikacionu regatu za OI", rekao je Jevremović.

"On je kolabirao u čamcu i trener je bio vrlo blizu. Odmah su ga izvadili iz čamca i krenuli ka obali gde je čekala Hitna pomoć, ali, nažalost, on je već preminuo", naveo je Jevremović.

Nemanja Nešić (24) bio je član reprezentativnog četverca bez kormilara za lake veslače i jedan od trojice kandidata iz Smedereva za Olimpijske igre u Londonu.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво