Читај ми!

Maksimoviću bronza na EP

Srpski rvač Aleksandar Maksimović osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu, iako je pre tri nedelje bio četvrtoplasirani. Njegov direktni protivnik, Šveđanin Matijas Gunter, od koga je srpski rvač poražen u borbi za treće mesto, pao je na doping testu i izgubio plasman na EP.

Aleksandru Maksimoviću pripala je bronza u kategoriji do 66 kilograma, jer je Šveđanin Matijas Gunter, od koga je srpski rvač poražen u borbi za treće mesto, pao na doping testu.

Prema saznanju Mladena Kecmana, jedinog rvačkog sudije koji će predstavljati Srbiju na Olimpijadi u Londonu, Gunter je bio pozitivan na lasiks, prenose beogradski dnevni sportski listovi.

Maksimović, osvajač bronzane medalje na prošlogodišnjem EP u Nemačkoj, direktno će zauzeti mesto Šveđanina, a to znači da je Srbija osvojila dve medalje.

Bronzanom medaljom na EP u Beogradu okitio se i Davor Štefanek.

Zvanična potvrda o drugom odličju Srbije trebalo bi da stigne uskoro, posle rezultata B uzorka Matijasa Guntera.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво