Читај ми!

"Panjenka" slomila Engleze

Dok sam se spremao da izvedem penal video sam kako golman Engleske pravi neke čudne pokrete. Kada je postalo jasno da će se baciti u stranu odlučio sam se da izvedem penal onako kako sam to uradio. Mislim da je to stavilo dodatni pritisak na engleske izvođače, rekao je italijanski reprezentativac Andrea Pirlo koji je izveo "Panjenka udarac" u penal seriji.

Najbolji igrač italijanske fudbalske reprezentacije Andrea Pirlo izjavio je da je njegov "Panjenka udarac" odlučio penal seriju u četvrtfinalu prvenstva Evrope protiv Engleze.

Posle 120 minuta utakmice u Kijevu nije bilo golova, a Pirlo je velemajstorski izveo penal u trenutku kada su Englezi imali prednost nakon promašaja Rikarda Montoliva.

Posle Pirlovog pogotka, prvo je Ešli Jang pogodio prečku, a zatim je Đanluiđi Bufon odbranio udarac Ešlija Kola.

"Dok sam se spremao da izvedem penal video sam kako golman Engleske Hart pravi neke čudne pokrete. Kada je postalo jasno da će se baciti u stranu, odlučio sam se da izvedem penal onako kako sam to uradio. Mislim da je to stavilo dodatni pritisak na engleske izvođače", rekao je Pirlo.

On je dodao da je plasman "azura" u polufinale apsolutno zaslužen.

"Engleska nije stvorila nijednu pravu priliku, kao da su sve vreme čekali penale. Znali smo da možemo da dominiramo, zadovoljan sam zbog prolaska u polufinale, ali mi je žao što smo se toliko potrošili, jer je sve trebalo da bude gotovo posle 90 minuta", zaključio je Pirlo.

Italija u polufinalu šampionata Evrope 28. juna u Varšavi igra protiv Nemačke.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво