Srpski paraolimpijci na prijemu kod Đilasa

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas primio je u Starom dvoru srpske paraolimpijce koji su učestvovali na Paraolimpijskim igrama u Londonu.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas istakao je da rezultati paraolimpijaca na Igrama u Londonu predstavljaju poruku mnogim ljudima sa invaliditetom da imaju šansu. Kako je saopštila Gradska uprava, Đilas je istakao da će učiniti sve da se paraolimpijcima poboljša položaj, status i način priprema.



"Sa vaše strane nam treba projekat koji bi obuhvatio naredne četiri godine, sve vaše potrebe, a na osnovu koga bi u budućnosti mogli da planiramo sve dalje aktivnosti", rekao je Đilas na prijemu u Starom dvoru.

On je podsetio da svi olimpijci i paraolimpijci iz Beograda od grada već imaju stipendiju od 500 evra mesečno.

Grad Beograd obezbedio je sredstva za finansiranje programa pripreme 10 sportista sa invaliditetom iz pojedinačnih disciplina koji su ispunili normu za učešće na Paraolimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Paraolimpijska reprezentacija Srbije je u Londonu osvojila pet medalja - dve zlatne i tri srebrne.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи