Читај ми!

Blog uživo: Mahlufi šampion, slom Kenijaca

Ljudi misle da se šalim, ali da me Ferguson pozove i kaže: 'Hajde dođi na probu', bilo bi nemoguće da ga odbijem. Ne bih pristao na tako nešto da ne mislim da sam spreman. Možda bih mogao da napravim razliku na terenu, rekao je najbrži čovek na planeti Jusein Bolt.

23.00 - Alžirac Teufim Maklufi, koji je izbačen sa kvalifikacija na 800 metara jer se nije trudio, pregazio Kenijce i osvojio zlaato na 1.500 metara. Drugi Amerikanac Lionel Manzano, Marokanac Abdulati Iguider treći. Kenijci zakazali. 

22.35 - Brazil ubedljivo savladao Južnu Koreju sa 3:0 i plasirao se u finale olimpijskog turnira, gde se već nalazi Meksiko.

22.13 - Ruski skakač u vis Ivan Uhov osvojio je večeras zlatnu olimpijsku medalju preskočivši u finalu takmičenja visinu od 2,38 metara. Srebrna medalja pripala je Amerikancu Eriku Kajnardu rezultatom 2,33, a bronzanu medalju podelili su Mutaz Esa Baršim iz Katara, Kanađanin Derek Druin i Britanac Robi Grabarz, koji su preskočili 2,29 metara.

22.08 - Leandro Damjao postiže i drugi pogodak na meču protiv Južne Koreje i donosi "kariokama" ubedljivo prednost (3:0) i siguran plasman u finale olimpijskog turnira.

22.04 - Australijanka Sali Pirson osvojila zlatnu medalju u finalu trke na 100 metara sa preponama. Istovremeno, Pirsonova je oborila i olimpijski rekord, u vremenu od 12 sekundi i 35 stotih. Srebro za Harperovu, bronza za Velsovu, dve Amerikanke.

22.03 - Nemački atletičar Robert Harting osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u bacanju diska trijumfujući večeras u finalu takmičenja hicem od 68,27 metara.

22.02 - Leandro Damjao duplira prednost "karioka" protiv Južne Koreje, Brazil sve bliži finalu i okršaju sa Meksikom.

21.27 - Brazil poveo protiv Južne Koreje sa 1:0 golom Romula u 38. minutu.

20.15 - Od 20.45 na programu je drugo fudbalsko polufinale. Brazil, predvođen Nejmarom, veliki favorit protiv Južne Koreje.

19.49 - Pogotkom Korteza u zaustavnom vremenu meča, Meksiko osigurao plasman u finale olimpijskog fudbalskog turnira. Konačan rezultat 3:1. Rival Meksikancima u finalu biće bolji iz meča između Brazila i Južne Koreje.

19.39 - Rukometašice Hrvatske završile su danas takmičenje na Olimpijskim igrama, pošto su u četvrtfinalu izgubile od Španije s 22:25.

19.24 - Ruskinje nastavile dominaciju u sinhronom plivanju, Natalija Iščenko i Svetlana Romašina osvojile su zlatnu medalju.

19.20 - Fudbaleri Meksika potpuno preokrenuli rezultat na Vembliju i sada vode protiv Japana sa 2:1. Strelac Peralta u 65. minutu.

19.12 - Ženska stonoteniska reprezentacija Kine osvojila je zlatnu olimpijsku medalju savladavši u finalnom meču selekciju Japana sa 3:0.

18.30 - Mekikanci u 31. minutu izjednačili rezultat preko Fabijana De La More na 1:1.

18.11 - Japan poveo protiv Meksika u polufinalu olimpijskog fudbalskog turnira. Strelac Otsu u 12. minutu.

17.10 - Kineske gimnastičarke dominirale na gredi. Linlin Deng osvojila je zlatnu medalju, srebrna je pripala Lu Sui, dok je bronzanu osvojila Amerikanka Aleksandra Rajsman. Medalja koju je Deng osvojila je 33. zlatna za Kinu.

16.35 - Rusija je "praktično u ratu", rekao ruski ministar sporta Vitalij Mutko, pošto je njegova zemlja računala na 20 do 30 zlatnih medalja, a ima ih svega sedam. "Najvažnija stvar je da odbranimo otadžbinu".

15.31 - Usain Bolt lagano prošao kvalifikacije na 200 metara. Trčao 20,39, ali je usporio mnogo pre cilja. Johan Blejk takođe siguran u kvalifikacijama.

13.19 - Olimpijski pobednik na 110 metara sa preponama, Lju Sjeng pao tokom kvalifikacione trke i završio nastup na Olimpijskim igrama, a možda okončao i karijeru.

12.20 - Jusein Bolt rekao da bi oberučke prihvatio poziv Aleksa Fergusona da zaigra za Mančester Junajted. "Sigurno bih osvojio titulu najbržeg fudbalera u Junajtedu, ali ja umem i da igram", poručio Bolt.

12.00 - Vest kineskih agencija da su osvajačice medalja za Kazahstan, Maija Manaze i Zulfija Đianšo, rođene i odrasle u Kini, povod da izbije spor između dve zemlje. Kazahstanci besni navodima Kineza, a osvajačice medalja nazvali "ćerkama nacije".

11.05 - Jelena Isinbajeva, posle osvajanja bronzane medalje u Londonu, ni sama ne zna da li da se povuče. Ruska atletičarka je u dilemi da li da čeka još četiri godine i da se povuče posle Igara u Rio de Žaneiru.

11.00 - Japanske fudbalerke, kao nagradu za dobre partije na Olimpijskim igrama, kući će se vraćati biznis klasom. One će zauzeti mesta japanskih olimpijaca koji su podbacili na Igrama.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво