Читај ми!

Blog uživo: Drim-tim, demonstracija sile

Feliks Sančez u 34. godini osvojio drugo zlato na Olimpijskim igrama, pobedivši u trci na 400 metara sa preponama. Bronza za Jelenu Isinbajevu. Kipar osvojio prvu olimpijsku medalju u istoriji. Španski košarkaši želeli poraz od Brazila, u tome i uspeli. Amerikanci se oštre na Đinobilija.

01.00 - Amerikanci demolirali Argentinu u drugom poluvremenu, ubacili 68 poena i napravili 29 poena razlike. SAD–Argentina 126:97. Kevin Durant ubacio 28 poena, Lebron Džejms 18. Manu Đinobili 16 poena. 

00.30 - Kevin Durant ubacio pet trojki odnosno 17 poena u trećoj četvrtini. Durant je, do sada, ubacio osam trojki iz devet pokušaja, Ameri vode 93:74.

00.16 - Poluvreme utakmice SAD–Argentina. Lebron i ekipa imaju samo poen prednosti 60:59. Manu Đinobili 16 poena.

23.10 - Počinje košarkaški meč između SAD i Argentine, Đinobili protiv Drim-tima.

22.42 - Košarkaši Španije izgubili od Brazila (88:82) i zauzeli treće mesto u grupi B. Takvim plasmanom, "furija" izbegla Drim-tim u eventualnom polufinalu.

22.36 - Ruska atletičarka Julija Zaripova osvojila je zlatnu medalju u trci na 3.000 metara stipl postigavši rezultat od 9 minuta 6 sekundi 72 stotinke, što je četvrto najbolje vreme u toj disciplini.

22.31 - Kirani Džejms iz Granade osvojio zlato na trci na 400 metara. Braća Borle postali prvi blizanci koji su učestvovalu u jednom finalu na Olimpijskim igrama. 

22.27 - Jelena Isinbajeva osvojila bronzu u skoku sa motkom. Zlato osvojila Amerikanka Sur, srebro za Silvu sa Kube.

22.05 - Feliks Sančez iz Dominikanske Republike osvojio je zlato u trčanju na 400 metara prepone postigavši u finalnoj trci rezultat od 47,63 sekunde. Sančez bio olimpijski šampion i u Atini 2004. godine.

21.20 - Beloruska atletičarka Nadežda Ostapčuk osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle hicem od 21,36 metara.

21.00 - Počeo košarkaški meč između Španije i Brazila. "Furiji" odgovara poraz kako bi u eventualnom polufinalu izbegli Drim-tim.

20.40 - Ženska fudbalska reprezentacija Japana plasirala se u finale Olimpijskih igara, pošto je savladala selekciju Francuske sa 2:1.

20.32 - Alžirski atletičar Taufik Mahlufi izbačen je sa Olimpijskih igara nesvakidašnjom odlukom sudija posle kvalifikacione trke na 800 metara. Mahlufi je na polovini trke sa trčanja prešao na hodanje čuvajući snagu za sutrašnje finale na 1.500 metara, gde je važio za jednog od favorita. Sudije su smatrale da je njegovo ponašanje neprimereno i nepošteno.

20.26 - Branilac olimpijske titule u disciplini 50 kilometara hodanje Italijan Aleks Švacer zbog doping prekršaja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Londonu. Italijanski olimpijski komitet saopštio je da je Švacer bio pozitivan i da je isključen iz tima.

17.42 - Kiparski jedriličar Pavlos Kontidis osvojio srebro u klasi laser i tako svojoj zemlji doneo prvu olimpijsku medalju u istoriji.

16.27 - Američki džudista Nikolas Delpopovo, zbog marihuane, isteran sa Igara. Amerikanac je rekao da je nesvesno pojeo hranu u koju je bila umešana droga...

16.02 - Nemačka veslačica Nađa Drigala demantovala je povezanost sa neonacistima, kao i da je ubedila svog dečka da odustane od te ekstremne političke ideologije.

15.19 - 15.17 - Švedske rukometašice Džamina Roberts, Urlika Agren i Izabela Gulden gošće na žurki kod Usaina Bolta. Zabava završena oko tri ujutro. Šveđanke, prethodno, izgubile svih pet mečeva na Igrama.

12.53 - Iznenađenje na košarkaškom turniru. Australija pobedila Rusiju sa 82:80. Pedi Mils rešio meč trojkom u poslednjem napadu. Osam poena Aleksa Marića. Saša Kaun 18 za Ruse.

11.39 - Više od dve milijarde ljudi uživo gledalo trku Usaina Bolta na 100 metara. Ali ne i Amerikanci jer je En-Bi-Si odbio da uživo prenosi trku, već je prikazivao snimak.

11.27 - Do sada, pet miliona gledalaca posmatralo nadmetanja na borilištima u Londonu.

Španci žarko žele da njihovo košarkaši izgube od Brazila, kako bi se što kasnije sudarili sa Amerikancima. Skoro 57 odsto anketiranih smatra da je poraz najbolje rešenje.

"Furija", svakako, ne sme da igra kao osam takmičarki u badmintonu, koje su oterane jer se nisu trudile.

Amerikanci, pak, igraju protiv Argentine, koja se nada da bi tim Majka Kžiževskog mogao da ponovi lošu partiju iz mučenja protiv Litvanije. Nije nemoguće, mada Karmelo Entoni ozbiljno preti Đinobiliju i ekipi.

Šlager dana moglo bi biti finale na 400 metara, osim ukoliko drugačije ne odluči Jelena Isinbajeva.

I na kraju, više nećemo gledati Antoniju Mišuuru, jer su hrvatske košarkašice, porazom od Turske, završile nastup na Igrama.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво